My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Бүгін біз сіздерге раушангүл атты мәзір ұсынамыз.  Үйде ет азайып, дәмді әр тойымды тамақ әзірлегісі келетін жас келіндерге арналған мәзір. Керек заттар: Пияз, ет, сәбіз, капуста, картоп, болгар бұрышы, тұз, томат пастасы, ұн (қамыр илеу үшін).

Алдымен жұмсақ етіп жылы суға қамыр илеп аламыз (1-сурет). Қамырымыз дайын болғанша пиязды ұсақ етіп турап, бұрышын тұзын салып дәмін келтіреміз. Иіні қанған қамырды жұқа етіп жазып, кесеміз, ішіне пияздан дайындалған салманы саламыз (2-сурет), 3- суреттегідей етіп жауып, раушан гүл етіп жасап, қасқан табақтарын майлап тіземізде(4-сурет), 20 минутқа буға пісіреміз.

Етті ұсақ етіп турап (5-сурет), сәбізді үккіштен өткізіп (6-сурет), қазанға салып қуырамыз. Қуырылған етке томат пастасын мөлшерге қарай салып, қуырып, су құямыз. Қайнаған тамаққа туралған капустамызды салып (7-сурет), қайнатамыз. Шамалы уақыттан соң болгар бұрышы (8-сурет) мен картопты салып (9-сурет), тұзын салып қайнатамыз.

Қасқанда дайын болған раушан гүлдерімізге, қазанда дайын болған құйманы салып, дәмдеуіш шөптермен сәндеп дастарханға қоюуыңызға болады. (10-сурет) Астарыңыз дәмді болсын!

3 Пікір

Пікір қосу